KookJij

Lam met rozemarijn,ansjovis en olijven

Een heerlijk lam met rozemarijn,ansjovis en olijven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: taste
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lam met rozemarijn,ansjovis en olijven te bereiden

verwarm de oven voor op 150 graden.Snijd het vet rond het vlees een beetje weg en maak diepe inkepingen in het vlees.Meng de rozemarijn,ansjovis,knoflook en olijven.Vul de inkepingen in het vlees met dit mengsel.Smeer het vlees in met olijfolie.Verwarm een pan en bak het vlees aan beide zijde even aan.Leg het vlees daarna in een ovenschaal en bak het in ongeveer 20 minuten rosé in de oven.Laat het even rusten en snijd er aan tafel koteletjes van.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst