KookJij

Kruidkoek

Een heerlijk kruidkoek recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Verkregen via een recepten mailwisseling
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kruidkoek te bereiden

Alles goed mengen en over 2 cakevormen verdelen en daarna 1 uur en 15 min op 160°C in de oven .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sensowier

sensowier zegt:
Keuken stroop, de donkere, vind ik lekker. Ook al met oog op de kleur, met gemberstroop kan ook maar is dan licht maar maakt niet uit toch? Als het maar lekker is, laat je hem ook afkoelen in een plastic zak zodat hij lekker klef wordt?
Groetjes Carmen.
mia7

mia7 zegt:
Goedenmiddag Annika,
ja je kunt er vele stropen voorgebruiken
zoals Slaatje aangeeft .
BV Keukenstroop,zelfs Gembersiroop,wat je zelf lekker vindt.
Vriendelijke grt Mia:)
AnnikaT

AnnikaT zegt:
Mia, nogmaals: welke stroop?
slaatje

slaatje zegt:
Ik denk dat elke stroop hiervoor gebruikt kan worden omdat ze aangeeft dat ook honing mogelijk is. ;):p
AnnikaT

AnnikaT zegt:
Wat voor stroop gebruik je, appel, peren, (riet)suiker, schenk, etc...?
assy54

assy54 zegt:
Ziet er goed uit - ga ik zeker maken maar dan voor 1 bakvorm - neem aan de helft van de receptuur ;)