KookJij

Krabkoekjes met yoghurt dipsaus

Een heerlijk krabkoekjes met yoghurt dipsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: www.visopzijnbest.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Krabkoekjes met yoghurt dipsaus te bereiden

Doe de krab in een kom. Verhit de boter in
een pan en voeg ui, bleekselderij en paprika
toe en bak 5 min. of tot de groenten zacht
zijn. Meng de groenten met de krab en
breng op smaak met zout en peper.
Meng het broodkruim, de peterselie,
Parmezaanse kaas en de eieren goed met
het krabmengsel. Vorm er 12 platte koekjes
van en wentel door nog wat broodkruim.
Verhit de olie in een koekenpan en bak
de koekjes in 10 min. goudbruin. Meng voor
de dip de yoghurt met de pesto. Breng op
smaak met citroensap, zout en peper.

Mijn kookverhaal (Debbie van Loo)

een heerlijke borrelhap voor bij Pasen óf als voorgerecht bij een etentje met vrienden. Ik vond dit recept op www.visopzijnbest.nl, best handige site met allemaal visrecepten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jacko

jacko zegt:
Ziet er goed uit,
ga ik toch even proberen:p