Recept
« Terug naar recepten
					
						Krab met perziken
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Krab met perziken
Een heerlijk krab met perziken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									8 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									eigen kookclub
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Krab met perziken te bereiden
Schil de perziken, dit gaat makkelijk als je ze even in kokend water dompelt, Halveer ze en haal de pit eruit. Snij het vlees van 1 perzik klein. Snij ook het krabvlees klein, meng beide. Klop de slagroom stijf en meng deze, samen met de cognac en een flinke portie paprikapoeder door het krab-perzikmengsel. Vul de halve perziken met dit mengsel en zet ze 1 uur in de koelkast. Was de blaadjes sla, droog ze en deponeer ze op een serveerschaal. Zet hierop de 8 halve perziken, bestrooi deze nog met wat paprikapoeder en serveer. Geef er geroosterd brood en boter bij.
									 
                    





 
					