Klik op foto om te vergroten.
Cruditeiten zijn verschillende soorten groenten o.a. op dit bord geserveerd: sla, rucola , kerstomaatje , fijngesneden venkel,  maïs, komkommers, witloofblaadjes, sjalotjes fijn gesneden.
Voor degene die er een sausje bij wil serveren, even kijken op mijn receptenpagina onder - sausje : voorbij vis of vlees .
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Koude schotel met vis en pasta
						PT35M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Koude schotel met vis en pasta
Een heerlijk koude schotel met vis en pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 35 min
								
								
									Personen:
									3 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Koude schotel met vis en pasta te bereiden
   Snijd de zalm, Sint-Jacobsvruchten en kabeljauw in blokjes. Kruid deze met dille en currypoeder voeg de andere vissoorten erbij en bak deze gaar in olijfolie. Bak de gamba's apart ook goed gekruid met dille en currypoeder, de fijngesneden look en sjalotjes gaar in olijfolie. Pasta beetgaar koken met currypoeder en olijfolie. Laat dit alles zeer goed afkoelen .
Serveer dit alles op bord met cruditeiten naar keuze en werk af met croutons, notenmix en balsamicodressing. Een heerlijk vers gebakken broodje erbij presenteren .
										Serveer dit alles op bord met cruditeiten naar keuze en werk af met croutons, notenmix en balsamicodressing. Een heerlijk vers gebakken broodje erbij presenteren .
                    