KookJij

Konijnenpasteitje met roomsaus

Een heerlijk konijnenpasteitje met roomsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: van een vriendin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Konijnenpasteitje met roomsaus te bereiden

De konijnenbillen gaarkoken en het vlees in reepjes verdelen.

Van het gehakt balletjes rollen en gaarkoken in het kookvocht van de konijnenbillen.

De champignons schoonmaken, in plakjes snijden en lichtjes fruiten in wat boter.

De rest van de boter smelten en mengen met de bloem. De room toevoegen en tot een gladde saus roeren.

Het konijnenvlees, de gehaktballetjes, de champignons en de peterselie toevoegen. Laten doorwarmen en van het vuur nemen.

Verder binden met de losgeklopte eierdooier en op smaak brengen met peper en zout.

Overscheppen in voorverwarmde bladerdeegpasteitjes.





Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst