Recept
« Terug naar recepten
					
						Kloosterpot met perzik
						PT65M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kloosterpot met perzik
Een heerlijk kloosterpot met perzik recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 65 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Duitsland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									boodschappen.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kloosterpot met perzik te bereiden
 Pel de uien en snipper ze. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verdeel de augurkjes in plakjes. Kruis de tomaten in, dompel ze even in kokend water en ontvel ze. Verdeel ze in blokjes. Verhit de helft van de boter. Bak de spekblokjes met de ui en het poulet rondom bruin. Voeg de bloem paprika, augurken, tijm,de rest van de boter en peper en zout toe. Stoof alles zachtjes 45 min. Schep er de laatste 10 min. de tomaten, stroop, witte bonen en perzikpartjes doorheen. Roer er op het laatste moment de zure room doorheen.
  
									
                    
bobbeltje zegt: