KookJij

Kipschnitzel met perzik en kerrierijst

Een heerlijk kipschnitzel met perzik en kerrierijst recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kipschnitzel met perzik en kerrierijst te bereiden

Pel het sjalotje en snipper het fijn. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine stukjes. Haal de snijbonen af en snijd ze in stukjes van circa 1 centimeter.

Verhit de olie in een braadpan en schep de sjalot, paprika en snijbonen erdoor.

Smoor de bonen met de deksel op de pan in circa 5 minuten bijna gaar.

Roer de kerriepoeder en rijst door de groenten en bak ze circa 2 minuten mee.

Voeg het water en de bouillonpoeder toe en kook de rijst verder gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Bak de schijfjes perzik circa 2 minuten met de kipschnitzels mee.

Leg de kipschnitzels op de borden en verdeel de perzikschijfjes erover. Schep de groentekerrierijst ernaast.





Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

franeke

franeke zegt:
voeg je dan bij de iets gebakken rijst en groentjes tezamen, het water toe tot de rijst gaar is ???

FRANEKE