KookJij

Kip met Chinese kool

Een heerlijk kip met chinese kool recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: Jeannine
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kip met Chinese kool te bereiden

Vermeng in een kom de kippenreepjes, 1/2 tl. zeste van de limoen, 1 el. limoensap, geperste knoflook, geraspte gember, vijfkruidenpoeder en 1 el. sojasaus, laat het geheel 3 uur marineren. Verhit de helft van de olie en roerbak hierin het kippenmengsel tot goudbruin. Hou apart. Voeg de rest van de olie toe en roerbak de gesneden kool, sojascheuten en gesnipperde lente ui, tot de kool zacht is, voeg kippenmengsel toe samen et de verse koriander en de rest van de sojasaus, meng het geheel en laat ht goed doorwarmen. Dien op met rijst of mie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst