KookJij

Kervelsoep

Een heerlijk kervelsoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kervelsoep te bereiden

Fruit de gesnipperde ui in de olijfolie, voeg de fijngesneden groenten toe en 1 el. bouillon, laat 5 minuten stoven.
Voeg de erwten en kippenboutjes toe, laat even pruttelen en voeg de rest van de bouillon toe. Van zodra de soep kookt de vermicelli toevoegen alsook de gehakte kervel.
Laat het geheel 20 minuten sudderen. Haal de kippenboutjes uit de soep, schraap het kippenvlees eraf en voeg het bij de soep. Breng de soep op smaak met peper en zout, garneer met gehakte peterselie en dien op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst