KookJij

Kalkoenragout

Een heerlijk kalkoenragout recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalkoenragout te bereiden

1. Schil de wortelen, spoel de selder, pel de ui. Snij de groenten in stukjes.
2. Verhit 2 eetlepels olie in een pan en roerbak de groenten ongeveer 5 minuten. Haal ze weer uit de pan.
3./ Verhit de resterende 2 eetlepels olie en bak het vlees in porties goudbruin. Kruid met peper en zout.
4. Doe de groenten en de tomatenpuree erbij en fruit kort aan. Blus met de wijn en laat even inkoken.
5. Voeg er de bouillon aan toe en de rozemarijn. Breng aan de kook en laat 25 minuten zachtjes garen. Breng op smaak met peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst