KookJij

kalfsrolletjes met tomatensaus

Kalfsvlees met tomatensaus, een heel erg lekkere combinatie.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe kalfsrolletjes met tomatensaus te bereiden

  1. Leg op ieder kalfslapje een plak ham, daarop de mozzarella en daarop de blaadjes salie.
  2. Rol de lapjes voorzichtig op en steek ze vast met een prikkertje. 
  3. Braad de rolletjes in de boter aan alle kanten bruin.
  4. Schep ze uit de pan en leg ze in een ovenschaal.
  5. Zet het schaaltje in de voorverwarmde oven op 160 graden, ongeveer 10 minuutjes.
  6. Bak de ui en knoflook zachtjes in de braadpan en blus af met wat witte wijn.
  7. Voeg de tomatenpassata toe en laat even inkoken.
  8. Doe er dan de room bij en breng verder op smaak met peper en zout.
  9. Haal het schaaltje met de kalfsrolletjes uit de oven, giet er de tomatensaus over en serveer meteen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

wim

wim zegt:
Marijke geen commentaar,hèèrlijk ,
Ingene de Bruin zou zeggen Toppie.:):p