Recept
« Terug naar recepten
Kalfskotelet met mozzarella,ham en marsalasaus
PT40M
Kalfskotelet met mozzarella,ham en marsalasaus
Een heerlijk kalfskotelet met mozzarella,ham en marsalasaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfskotelet met mozzarella,ham en marsalasaus te bereiden
Snij de koteletjes horizontaal open tot op het bot(maak er een soort envelopje van) Vul ze met de kaas en ham.Sluit ze eventueel met een prikker.Bestrooi het vlees licht met zout.Verhit de olie en bak de koteletten in ongeveer 10 min bruin en gaar.Haal het vlees uit de pan.Blus het braadvocht met de marsala.Roer de room erdoor en laat 1 min doorkoken.Breng op smaak met een beetje zout.