KookJij

Kalfskotelet met mozzarella,ham en marsalasaus

Een heerlijk kalfskotelet met mozzarella,ham en marsalasaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalfskotelet met mozzarella,ham en marsalasaus te bereiden

Snij de koteletjes horizontaal open tot op het bot(maak er een soort envelopje van) Vul ze met de kaas en ham.Sluit ze eventueel met een prikker.Bestrooi het vlees licht met zout.Verhit de olie en bak de koteletten in ongeveer 10 min bruin en gaar.Haal het vlees uit de pan.Blus het braadvocht met de marsala.Roer de room erdoor en laat 1 min doorkoken.Breng op smaak met een beetje zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst