KookJij

Kabeljauw met mosterdsaus

een visgerecht, nooit te versmaden !!
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met mosterdsaus te bereiden

Verhit boter, voeg blokjes wortelen, bleekselder en ui toe samen met het bouillonblokje, laurier en een beetje water.
Laat het geheel 5 minuten onder deksel stoven. Leg de vis erop en laat deze 12 minuten stoven onder deksel. Haal de vis en de groenten uit het kookvocht en hou apart. Voeg bloem, peper, zout en nootmuskaat bij het vocht en laat 2 minuten bakken. Voeg al roerende de melk toe en laat 2 minuten koken. Werk de saus af met de eidooier en mosterd.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst