KookJij

Kabeljauw in verrassingspakje

Vis verveeld nooit!
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw in verrassingspakje te bereiden

  1. Verhit 20 gr. boter en fruit hierin de gehakte ui, de aardappelblokjes, broccoliroosjes, gehakte look en de naalden van de rozemarijn, gedurende 10 minuten onder deksel.
  2. Schik dit mengsel op alu folie, leg de visvilets erboven, kruid met peper.
  3. Verdeel de rest van de boter over te vis en besprenkel met citroensap.
  4. Vouw de papillotten toe en zet deze 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200° of op de barbeque.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Suggestie :
Vervang kabeljauwfilet door koolvis of pangasius.
Vervang de broccoli door andere groenten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst