KookJij

Kaas aubergineragout

Een heerlijk kaas aubergineragout recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kaas aubergineragout te bereiden

Oven voorverwarmen op 200 °C Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Aubergine wassen, kroontje verwijderen en in blokjes snijden. Mozzarella in blokjes snijden. Mozzarella, aubergine, kaneel, zout en peper mengen. Mengsel op het midden van 4 deegplakjes scheppen. Resterende deegplakjes erover vouwen en goed dichtdrukken. Pakketjes in midden van oven in ca. 25 minuten goudbruin bakken. Sla mengen met sla complet. Sla over vier borden verdelen. Pakketjes ernaast leggen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Yoka

Yoka zegt:
Waar zijn de noten in dit recept?