Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010. 
Klik op foto om te vergroten. 
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Inktvis met mosselen vergezeld van frisse groenten
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Inktvis met mosselen vergezeld van frisse groenten
Een heerlijk inktvis met mosselen vergezeld van frisse groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Inktvis met mosselen vergezeld van frisse groenten te bereiden
  Broccoli in kleine roosjes verdelen.
Paprika's fijn snijden.
Komkommer in halve maatjes snijden.
Tomaatjes halveren.
Warm olijfolie op in een pan voeg de mosselen toe en kruid naar smaak als de schelpen open gaan uit de pan halen.
Wok de groenten in dezelfde pan voeg de ontdooide inktvisringen toe evenzeer de pasta goed kruiden.
Als laatste de mosselen eronder mengen.
Serveer zeer warm.
										Paprika's fijn snijden.
Komkommer in halve maatjes snijden.
Tomaatjes halveren.
Warm olijfolie op in een pan voeg de mosselen toe en kruid naar smaak als de schelpen open gaan uit de pan halen.
Wok de groenten in dezelfde pan voeg de ontdooide inktvisringen toe evenzeer de pasta goed kruiden.
Als laatste de mosselen eronder mengen.
Serveer zeer warm.
                    