KookJij

In oestersaus gestoofde gamba's met cherrytomaatje

Een heerlijk in oestersaus gestoofde gamba's met cherrytomaatje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Ramon Beuk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe In oestersaus gestoofde gamba's met cherrytomaatje te bereiden

Kook de rijst. Verhit een pan met een beetje olie. Bak de gamba's met de fijngehakte knoflook en peper kort aan en blus af met de oestersaus. Voeg de tomaatjes toe, plaats een deksel op de pan en draai het vuur laag. Laat 5 minuten rustig garen. Maak midden op een bord een mooi rond hoopje van de rijst. Verdeel er wat gamba's over en leg de tomaatjes eromheen. Druppel de oestersaus over het geheel en garneer eventueel met kruidenolie. Lekker met een frisse salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

karin verwoerd

karin verwoerd zegt:
Een eerlijk,heerlijk gemakkelijk recept.