Recept
« Terug naar recepten
					
						IJsje van mango-banaan
						PT315M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			IJsje van mango-banaan
Een heerlijk ijsje van mango-banaan recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 315 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > IJs
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									80 kCal energie
1 Gram eiwit
1 Gram vet
17 Gram koolhydraten
								1 Gram eiwit
1 Gram vet
17 Gram koolhydraten
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Allerhande 07 2011
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe IJsje van mango-banaan te bereiden
  Pureer de banaan met de kokosmelk en 1 eetlepel suiker in de blender of met de staafmixer. 
Schep in elk ijsvormpje een deel van het banaan-kokosmengsel.
Snijd de mango in stukjes.
Voeg de mango, het limoensap en de rest van de suiker toe aan het overgebleven banaan-kokosmengsel en pureer tot een gladde massa. Schep voorzichtig in de ijsvormpjes op het banaan-kokosmengsel.
Zet in de vriezer en laat in circa 5 uur bevriezen.
									Schep in elk ijsvormpje een deel van het banaan-kokosmengsel.
Snijd de mango in stukjes.
Voeg de mango, het limoensap en de rest van de suiker toe aan het overgebleven banaan-kokosmengsel en pureer tot een gladde massa. Schep voorzichtig in de ijsvormpjes op het banaan-kokosmengsel.
Zet in de vriezer en laat in circa 5 uur bevriezen.
                    