Recept
« Terug naar recepten
					
						hot wings met chinese roerbakgroenten en sperziebonen
						PT360M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			hot wings met chinese roerbakgroenten en sperziebonen
Dit stoofgerecht uit de slow cooker moet je echt proberen.
            
            
					
									Recept van:
									marcel knol
								
																
									Bereidingstijd:
									 360 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									China
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe hot wings met chinese roerbakgroenten en sperziebonen te bereiden
- Snijd de uien in ringen en doe deze in de crockpot.
 - Snijd vervolgens de paprika in dobbelsteentjes en voe ook deze ook toe aan de crockpot.
 - Doe vervolgens de kipwings in de crockpot.
 - Doe dan de roerbak groenten en de sperziebonen erbij.
 - Kruid hem vervolgens met sambal, kipkruiden, kerriekruiden, kruidnagel, paprikapoeder.
 - Voeg dan het zout en peper naar smaak toe en voeg dan nog een scheutje water toe en een bouillonblokje toe.
 - Zet dan de crockpot aan op de high stand en laat hem 6 tot 8 uur pruttelen.
 
                    
Nemual zegt: