Recept
« Terug naar recepten
					
						Hachee
						PT200M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Hachee
Een heerlijk hachee recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 200 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Herman den Blijker - AD 030312
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Hachee te bereiden
  Haal de riblappen door de bloem.
Doe boter in de pan en zet de riblappen aan tot ze mooi van kleur zijn.
Doe de uien erbij en verhit ze tot ze glazig zijn.
Voeg dan de bloem toe.
Blijf goed roeren, zodat de bloem niet gaat klonteren.
Voeg de kruidnagels en laurierblaadjes toe.
Giet de rode wijn erbij en laat alles op laag vuur ongeveer 3 uur trekken.
Voeg wat zout en peper toe voor de smaak.
									Doe boter in de pan en zet de riblappen aan tot ze mooi van kleur zijn.
Doe de uien erbij en verhit ze tot ze glazig zijn.
Voeg dan de bloem toe.
Blijf goed roeren, zodat de bloem niet gaat klonteren.
Voeg de kruidnagels en laurierblaadjes toe.
Giet de rode wijn erbij en laat alles op laag vuur ongeveer 3 uur trekken.
Voeg wat zout en peper toe voor de smaak.
                    