Recept
« Terug naar recepten
Gevulde Varkenshaasjes
PT200M
Gevulde Varkenshaasjes
Een heerlijk gevulde varkenshaasjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
200 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde Varkenshaasjes te bereiden
Varkenshaasjes in de lengte open snijden, de delen aan elkaar vast laten zitten.Cashwenoten roosteren in een koekenpan.Shiitake in grove stukken snijden,eieren splitsen en het eigeel los kloppen.
cashwenoten,shiitake en het eigeel vermengen tot een homogene massa,en op smaak maken met peper.
Plakken rauweham op de opengesneden varkenshaasjes uitleggen en het mengsel hier op doen.Voorzichtig de varkenshaas dicht vouwen,en het geheel samenbinden.Op een laag vuur de varkenshaas rondom aanbraden beginnen aan de kant van de naad.De varkenshaasjes in een ovenschaal leggen,afdekkenmet ontbijtspek en het geheel ca 3uur in een oven van 75-80c.
cashwenoten,shiitake en het eigeel vermengen tot een homogene massa,en op smaak maken met peper.
Plakken rauweham op de opengesneden varkenshaasjes uitleggen en het mengsel hier op doen.Voorzichtig de varkenshaas dicht vouwen,en het geheel samenbinden.Op een laag vuur de varkenshaas rondom aanbraden beginnen aan de kant van de naad.De varkenshaasjes in een ovenschaal leggen,afdekkenmet ontbijtspek en het geheel ca 3uur in een oven van 75-80c.
enilorac zegt: