KookJij

Gevulde champignons

Een heerlijk gevulde champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: AH
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde champignons te bereiden

Veeg de champignons schoon met keukenpapier. Snijd de steeltjes los van de hoedjes en hak de steeltjes fijn.
Meng de steeltjes in een schaaltje door de gorgonzola. Verkruimel het brood erover en meng de olie erdoor. Voeg de tijm toe en breng het mengsel op smaak met peper.
Bestrooi de champignonhoedjes met peper en zout en vul ze met het gorgonzolamengsel.
Vet velletjes aluminiumfolie in en zet de champignons met de kop naar beneden op de folie. Pak de champignons in tot een pakketje en zet ze tot gebruik in de koelkast.
Rooster de pakketjes ca. 10 minuten onder een hete grill


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst