Recept
« Terug naar recepten
					
						Gevulde champignons
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gevulde champignons
Een heerlijk gevulde champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									AH
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gevulde champignons te bereiden
  Veeg de champignons schoon met keukenpapier. Snijd de steeltjes los van de hoedjes en hak de steeltjes fijn. 
Meng de steeltjes in een schaaltje door de gorgonzola. Verkruimel het brood erover en meng de olie erdoor. Voeg de tijm toe en breng het mengsel op smaak met peper.
Bestrooi de champignonhoedjes met peper en zout en vul ze met het gorgonzolamengsel.
Vet velletjes aluminiumfolie in en zet de champignons met de kop naar beneden op de folie. Pak de champignons in tot een pakketje en zet ze tot gebruik in de koelkast.
Rooster de pakketjes ca. 10 minuten onder een hete grill
  
									Meng de steeltjes in een schaaltje door de gorgonzola. Verkruimel het brood erover en meng de olie erdoor. Voeg de tijm toe en breng het mengsel op smaak met peper.
Bestrooi de champignonhoedjes met peper en zout en vul ze met het gorgonzolamengsel.
Vet velletjes aluminiumfolie in en zet de champignons met de kop naar beneden op de folie. Pak de champignons in tot een pakketje en zet ze tot gebruik in de koelkast.
Rooster de pakketjes ca. 10 minuten onder een hete grill
                    