KookJij

Gestoomd lamshaasje

Een heerlijk gestoomd lamshaasje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: cucina italia
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gestoomd lamshaasje te bereiden

Bestrooi de lamshaasjes met de gehakte kruiden en laat ze ongeveer 1 uur marineren.Stoom de lamshaasjes vervolgens 10 minuten.stoof ondertussen de kropjes sla kort in wat hete olie,bestrooi ze met wat zout en legze op een schaal.leg de in plakjes gesneden lamshaasjes er bovenop.bak de tuinbonen in een klontje boter in de koekenpan.Klop de eierdooiers met 150 mililiter bouillon en het sap van 1 citroen met een garde tot een sausje.Voeg het sausje toe aan de tuinbonen.Draai het vuur op het laagste pitje,blijf roeren en strooi er wat zout en peper overheen.Schenk het sausje over het vlees.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

willem

willem zegt:
Dank je, is een leuk recept om eens te proberen, bedankt.
Willem;)
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Hallo Willem,typefoutje moet gedopte tuinbonen zijn.
w.porck

w.porck zegt:
Hallo Marijke.
Wat zijn gedorte tuinbonen?:(
Willem