KookJij

Gepaneerde vis met spinata romana

Een heerlijk gepaneerde vis met spinata romana recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: mezelf
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gepaneerde vis met spinata romana te bereiden

Doe de olie in een wokpan en verwarm de olie.
Snij de vis in blokjes en doe de blokjes door de bloem daarna door het geklopte ei en als laatste de paneermeel.
Intussen de in koekenpan de boter verwarmen en de spinata romana even bakken, uit de pan pakken en op bord leggen. De stukken vis kort bakken en uit de wok op een bord leggen op een stuk keukenpapier.
Verdeel de visstukken op 4 borden en leg de spinata romana ertussen.
Serveer er salade bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst