KookJij

Gebakken schol met Italiaanse tomatensaus

Een heerlijk gebakken schol met italiaanse tomatensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Tijd voor Vis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken schol met Italiaanse tomatensaus te bereiden

Pel en snipper de ui en de teen knoflook. Halveer de kerstomaatjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook zachtjes aan. Roer de pesto erdoor en bak de tomaatjes ca. 4-6 minuten zachtjes mee.
Roer op een bord de bloem met zout, peper en paprikapoeder door elkaar. Wentel de scholfilets erdoor.
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de scholfilets in ca. 4-6 minuten bruin en gaar, keer ze halverwege. Leg de scholfilets op vier borden en schep de tomatensaus erbij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst