Recept
« Terug naar recepten
					
						Garnalenragout met witbrood
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Garnalenragout met witbrood
Een heerlijk garnalenragout met witbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									ah
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Garnalenragout met witbrood te bereiden
Sjalotten pellen en snipperen. Broccoli in kleinere roosjes verdelen. Broccoli in 4 min. beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. In braadpan boter verhitten. Sjalot 1 min. smoren, bloem toevoegen en tot bal roeren. Finesse toevoegen en glad roeren. Saus 2 min. zacht laten koken. Broccoli en garnalen erdoor roeren en door en door verwarmen. Brood roosteren. Saus op smaak brengen met zout en peper. Brood over vier borden verdelen. Garnalenragout erop scheppen.
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									bobbeltje zegt:
 
                    




 
					 
									
enilorac zegt:
Groetjes, Caroline