KookJij

Gamba's met luchtige pernodsaus

Een heerlijk gamba's met luchtige pernodsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 7 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Les copains culinaires.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gamba's met luchtige pernodsaus te bereiden

Pel de gamba's en verwijder het darmkanaal.Schalen aanzetten in olijfolie, cayennepeper en knoflook toevoegen, afblussen met cognac.Zeef de olijfolie en bak daarin de gamba's kort vlak voor doorgifte. Mayonaise mengen met de anijspoeder, gembersiroop, pernod en cayennepeper. Let op alles naar smaak toevoegen. Wees voorzichtig met de pernod in verband met de sterke smaak. Klop de slagroom lobbig. Sla de eiwitten stijf. Spatel de room door de mayonaise en vervolgens de eiwitten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Gerard

Gerard zegt:
Het lekkerste voorgerecht tot nu toe. Al 9 klanten hebben er voor gekozen en naar zeer tevredenheid.
Hulde!!!!!
Gerard

Gerard zegt:
Het lekkerste voorgerecht.
Al voor 9 klanten gebruikt.
Hulde!!!!