KookJij

fricandeau met aspergemayonaise

Een heerlijk fricandeau met aspergemayonaise recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe fricandeau met aspergemayonaise te bereiden

Laat het blikje asperges uitlekken en voeg dit bij de mayonaise en de mascarpone. Voeg cayennepeper en zout toe. Pureer de massa met de staafmixer. Snijd de fricandeau in dunne plakjes en verdeel ze over 4 borden. Verdeel de saus over het vlees. Garneer met de kappertjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

kirzja

kirzja zegt:
Lekker voorgerecht! Ik heb het uitgeprobeerd op mijn huisgenootjes en het was zeer geslaagd.