KookJij

Fours pochées

Een heerlijk fours pochées recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 20st personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: elle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Fours pochées te bereiden

Verwarm de oven voor op 180 oC. Maal de
amandelen zeer fijn in de keukenmachine of
het (droge) bakje van de staafmixer. Meng ze
met de suiker, de eiwitten en de jam. Voeg
cognac of rum toe tot het mengsel dik en
smeuïg is en goed te spuiten. Vul de spuizak
en gebruik een gekarteld spuitmondje. Bekleed
de bakplaat met bakpapier en spuit hierop ca
20 rozetten. Garneer ze met bigarreux en/of
hazelnoten en amandelen.
Bak de petitfours in ca 10 min goudbruin en
krokant



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst