Recept
« Terug naar recepten
					
						Forel aloo gobhi
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Forel aloo gobhi
Een heerlijk forel aloo gobhi recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jacob Middelhof
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									uit de krant
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Forel aloo gobhi te bereiden
  Verwarm de oven in 10 minuten voor op 220 graden. 
Was intussen de forellen en dep ze droog.
Verhit tweederde van de olie en bak de prei, champignons, paprika en de knoflook hierin enkele minuten op een gematigd vuur.
Breng het allemaal op smaak met peper en zout.
Vet de glimmende kant van de aluminiumfolie in met de resterende olie en leg de vis hierop.
Vul de buikholte van de forellen met het mengsel.
Besprenkel de vis met citroensap en leg op iedere vis een klontje boter.
Vouw nu de folie geheel goed dicht zodat er geen vocht kan uitlekken.
zet nu deze pakketjes in een ovenschaal en laat deze in 15 minuten gaar worden.
Kook de klein gesneden broccoli samen met de fijngehakte sjalottjes in ongeveer een centimeter of 3 water. (hier kan men ook nog wat paprika aan toevoegen).
Pureer de groente en laat de roquefort in de puree smelten.
Verse pasta gaar koken, afgieten en roer dan de groentepuree tenslotte door de pasta.
Serveer dit samen met de forel.
  
									Was intussen de forellen en dep ze droog.
Verhit tweederde van de olie en bak de prei, champignons, paprika en de knoflook hierin enkele minuten op een gematigd vuur.
Breng het allemaal op smaak met peper en zout.
Vet de glimmende kant van de aluminiumfolie in met de resterende olie en leg de vis hierop.
Vul de buikholte van de forellen met het mengsel.
Besprenkel de vis met citroensap en leg op iedere vis een klontje boter.
Vouw nu de folie geheel goed dicht zodat er geen vocht kan uitlekken.
zet nu deze pakketjes in een ovenschaal en laat deze in 15 minuten gaar worden.
Kook de klein gesneden broccoli samen met de fijngehakte sjalottjes in ongeveer een centimeter of 3 water. (hier kan men ook nog wat paprika aan toevoegen).
Pureer de groente en laat de roquefort in de puree smelten.
Verse pasta gaar koken, afgieten en roer dan de groentepuree tenslotte door de pasta.
Serveer dit samen met de forel.
 
                    





 
					