KookJij

Fondantaardaapelen

Een heerlijk fondantaardaapelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Fondantaardaapelen te bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden C.
Schil de aardappels.
bak ze in boter rondom goudbruin.
Voeg bouillon of glace de viande toe die pittig van smaak is, en 1 teentje knofloojk.
Gebruik net zoveel vocht dat de aardappels net onder staan.
Zet de aardappels met een deksel op de pan weg in de oven .
Prik na 30 min. even in de aardappels om te controleren of ze gaar zijn.
Serveer de aardappels met wat van het vocht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst