Dit hapje heb ik op voorhand gemaakt, zodat ik ze op het moment van serveren alleen maar even hoef op te warmen.
Een leuk hapje om naar hartelust mee te variëren.
Denk aan ham, spek, salami, bosui, paprika, parmaham ect.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Flammkuchen rolletjes
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Flammkuchen rolletjes
Al eens eerder maakte ik platte hapjes met behulp van flammkuchendeeg. Nu is het deeg opgerold.
            
            
					
									Recept van:
									Lidy Berkx
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Duitsland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Flammkuchen rolletjes te bereiden
- Rol het deeg uit, zoals op de verpakking staat vermeld.
 - Besmeer het deeg met de crème fraîche.
 - Srrooi er de rode ui overheen en bemaal met 4 seizoenen peper ( of zwarte peper) uit de molen
 - Scheur de kipfilet in kleine stukjes en leg deze verdeeld over het deeg.
 - Bestrooi het geheel met kaas naar keuze.
 - Rol het deeg zo strak mogelijk op.
 - Snij plakjes van 1,5 cm dik en leg ze op bakpapier op de bakplaat.
 - Bestrijk met het losgeklopt ei en zet ze voor 20 minuten in een oven van 220 graden. Serveer ze warm.
 
                    