KookJij

Flammkuchen rolletjes

Al eens eerder maakte ik platte hapjes met behulp van flammkuchendeeg. Nu is het deeg opgerold.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Flammkuchen rolletjes te bereiden

  1. Rol het deeg uit, zoals op de verpakking staat vermeld.
  2. Besmeer het deeg met de crème fraîche.
  3. Srrooi er de rode ui overheen en bemaal met 4 seizoenen peper ( of zwarte peper) uit de molen
  4. Scheur de kipfilet in kleine stukjes en leg deze verdeeld over het deeg.
  5. Bestrooi het geheel met kaas naar keuze.
  6. Rol het deeg zo strak mogelijk op.
  7. Snij plakjes van 1,5 cm dik en leg ze op bakpapier op de bakplaat. 
  8. Bestrijk met het losgeklopt ei en zet ze voor 20 minuten in een oven van 220 graden. Serveer ze warm.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Dit hapje heb ik op voorhand gemaakt, zodat ik ze op het moment van serveren alleen maar even hoef op te warmen.
Een leuk hapje om naar hartelust mee te variëren.

Denk aan ham, spek, salami, bosui, paprika, parmaham ect.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst