KookJij

Filodeeg taartjes met krokante groenten en geitenk

Een heerlijk filodeeg taartjes met krokante groenten en geitenk recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: spar
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Filodeeg taartjes met krokante groenten en geitenk te bereiden

Succestip:
Gebruik in plaats van geitenkaas bijv. kipblokjes, kalkoenblokjes of garnalen.
Snijd de lente ui in schuine ringetjes en meng dit met de roerbakgroenten, knoflook, tomaatblokjes en tijm.

Roerbak dit vervolgens op hoog vuur met de olie en blus het af met een scheutje witte wijn. Schep de groenten op een zeefje en laat het afkoelen. Bewaar het vocht dat hier uit komt.

Vermeng daarna de groenten met de kaasblokjes en breng dit op smaak met peper en zout. Leg de filodeeg plakjes op het werkvlak en verdeel het groente- en kaasmengsel over de plakjes. Vouw het filodeeg om het mengsel tot een pakketje en leg ze in een ovenschaal.

Bak ze vervolgens krokant in een voorverwarmde oven op 180 C. Plaats de pakketjes op voorverwarmde bordjes en serveer het met de mosterdsaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst