Recept
« Terug naar recepten
Fijne vleesragout
PT30M
Fijne vleesragout
Een heerlijk fijne vleesragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
slagerij v.d. Hoeven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fijne vleesragout te bereiden
De blokjes vlees in wat boter bruin bakken. Ze even uit de pan halen en de klein gesneden ui bruinbakken. Het vlees weer terug doen in de pan. Hierover zout, peper en marjolein strooien. De zure room gladroeren met de witte wijn, dit bij het vlees schenken onder voortdurend roeren. De vleesragout 1/2 uur op een zacht vuur laten sudderen. Is de ragout te dun, dan wat binden met aangemengde bloem. Strooi er tenslotte fijngehakte peterselie over.