KookJij

Fijne vleesragout

Een heerlijk fijne vleesragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: slagerij v.d. Hoeven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Fijne vleesragout te bereiden

De blokjes vlees in wat boter bruin bakken. Ze even uit de pan halen en de klein gesneden ui bruinbakken. Het vlees weer terug doen in de pan. Hierover zout, peper en marjolein strooien. De zure room gladroeren met de witte wijn, dit bij het vlees schenken onder voortdurend roeren. De vleesragout 1/2 uur op een zacht vuur laten sudderen. Is de ragout te dun, dan wat binden met aangemengde bloem. Strooi er tenslotte fijngehakte peterselie over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst