KookJij

Eenvoudige, romige aardappelsalade ook lekker bij de bbq.....

Verkoelend lekker bij deze nazomerse warmte. In de ochtend maken en in de avond genieten en geen gestoei en geknoei meer in de keuken. Ik maakte dit compleet met warm gerookte kipfilet in plakjes en de Hasselback-tomaat- caprese
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Eenvoudige, romige aardappelsalade ook lekker bij de bbq..... te bereiden

  1. Kook de aardappelblokjes met een snuf zout gaar, giet ze af en laat ze volledig afkoelen.
  2. Roer een dressing van de crème fraîche, yoghurt , mosterd, peper en zout, azijn en citroensap.
  3. Proef en breng zo nodig verder op smaak met wat augurkennat, peper en zout.
  4. Roer de aardappelblokjes, ui, augurk en het grootste deel van de bieslook door elkaar .
  5. Voeg de dressing toe en werk deze er voorzichtig door.
  6. Proef en zet koel weg tot gebruik om de smaken de kans te geven in te trekken.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Aardappelsalade altijd lekker en bijna iedereen lust er wel pap van. Fijn om meerdere recepten te hebben om steeds te variëren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst