Recept
« Terug naar recepten
					
						Dorade in koriandersaus
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Dorade in koriandersaus
Een heerlijk dorade in koriandersaus recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Marokko
								
																								
									Keuken:
									Afrikaanse
								
																								
									Bron:
									Marokkaanse kennis
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Dorade in koriandersaus te bereiden
 *Verwarm de oven op 160 graden Celsius
*Maak een warme dressing van de olie,azijn,de poederkruiden,bladkruiden en zout.Het mag niet koken,moet wel een minuutje of 10 trekken op een heel laag vuurtje.
*Zet er even een pulserende staafmixer in
*Kwast de vissen in van binnen en buiten,doe wat bloem in een grote plastic zak en zorg er voor dat de vis bedekt wordt met een laagje bloem.
*De vissen gaan nu de ovenschaal in en die gaat dan weer in de oven gedurende 30 minuten.De ovenschaal wel afdekken met deksel of alu-folie.
*Daarna de schotel uit de oven halen en even laten uitstomen.
 
										*Maak een warme dressing van de olie,azijn,de poederkruiden,bladkruiden en zout.Het mag niet koken,moet wel een minuutje of 10 trekken op een heel laag vuurtje.
*Zet er even een pulserende staafmixer in
*Kwast de vissen in van binnen en buiten,doe wat bloem in een grote plastic zak en zorg er voor dat de vis bedekt wordt met een laagje bloem.
*De vissen gaan nu de ovenschaal in en die gaat dan weer in de oven gedurende 30 minuten.De ovenschaal wel afdekken met deksel of alu-folie.
*Daarna de schotel uit de oven halen en even laten uitstomen.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
OPDIENEN:De vis opdienen met de rest van de gemaakte dressing
									 
                    





 
					