Recept
« Terug naar recepten
					
						Crostini met komkommer en paling 
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Crostini met komkommer en paling
Een heerlijk crostini met komkommer en paling  recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									tijd voor vis
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Crostini met komkommer en paling te bereiden
Verwarm de ovengrill voor. Snijd het stokbrood schuin in 12-15 lange, dunne plakken, leg ze op een bakplaat en rooster ze onder de hete grill in enkele minuten aan beide kanten goudbruin. 
Schil de komkommer en schaaf er met de kaasschaaf 12-15 lange slierten van ongeveer 4 cm breed af. Leg de slierten op een laag keukenpapier en dep ze droog.
Snijd de paling schuin in reepjes van ongeveer 1 cm breed en meng ze in een kom met de uiringetjes, dille, peper naar smaak en 1 eetlepel limoensap.
Vouw de komkommerslierten losjes dubbel en leg ze op de crostini. Verdeel de palingsalade erover en druppel er nog wat limoensap en sojasaus over. Garneer met toefjes dille.
 
									Schil de komkommer en schaaf er met de kaasschaaf 12-15 lange slierten van ongeveer 4 cm breed af. Leg de slierten op een laag keukenpapier en dep ze droog.
Snijd de paling schuin in reepjes van ongeveer 1 cm breed en meng ze in een kom met de uiringetjes, dille, peper naar smaak en 1 eetlepel limoensap.
Vouw de komkommerslierten losjes dubbel en leg ze op de crostini. Verdeel de palingsalade erover en druppel er nog wat limoensap en sojasaus over. Garneer met toefjes dille.
 
                    




 
					