KookJij

Courgette fritatta

Een heerlijk courgette fritatta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Courgette fritatta te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de salami zachtjes knapperig. Schep de salami op keukenpapier en laat de reepjes uitlekken. Bak de uiringen en courgette in het bakvet al omscheppend in 3-4 minuten beetgaar. Klop de eieren los met de kruiden, 50 g geitenkaas, zout en (versgemalen) peper naar smaak. Verdeel het courgettemengsel in een lage ovenschaal en schenk het eimengsel erover. Strooi de salami en de rest van de kaas erover. Schuif de schaal op één richel onder het midden in de oven en laat de frittata in 25-30 minuten goudbruin worden. Serveer de frittata in punten met een flinke toef rucola erop. Lekker met grof vloervolkorenbrood.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Cathrien

Cathrien zegt:
Heerlijk, niets op aan te merken.