Recept
« Terug naar recepten
					
						Confituur: na regen komt zonneschijn
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Confituur: na regen komt zonneschijn
Een heerlijk confituur: na regen komt zonneschijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									.... personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Confituur: na regen komt zonneschijn te bereiden
   Rabarber ontdoen van vliesjes en in stukjes snijden.
Meloen schillen in twee verdelen en ontdoen van pitten. Snij deze in blokjes.
Ananas schillen de harde kern verwijderen en in blokjes snijden.
Fruit in een grote ketel evenzeer de krenten en suiker zeker de limoncello niet vergeten.
Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af. Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.
   
										Meloen schillen in twee verdelen en ontdoen van pitten. Snij deze in blokjes.
Ananas schillen de harde kern verwijderen en in blokjes snijden.
Fruit in een grote ketel evenzeer de krenten en suiker zeker de limoncello niet vergeten.
Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af. Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									
                    
derbyke zegt: