KookJij

Confituur: na regen komt zonneschijn

Een heerlijk confituur: na regen komt zonneschijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: .... personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Confituur: na regen komt zonneschijn te bereiden

Rabarber ontdoen van vliesjes en in stukjes snijden.
Meloen schillen in twee verdelen en ontdoen van pitten. Snij deze in blokjes.
Ananas schillen de harde kern verwijderen en in blokjes snijden.
Fruit in een grote ketel evenzeer de krenten en suiker zeker de limoncello niet vergeten.
Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af. Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Haha, jij zit in de zon kilometers ver, met veel geluk blijft er een potje over :);):p
Anna

Anna zegt:
Ik zie mijn potje al staan! :D;):p