Recept
« Terug naar recepten
					
						Chop Suey in bamboe
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Chop Suey in bamboe
Een heerlijk chop suey in bamboe recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Bert Allers
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									varkensvlees
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Chop Suey in bamboe te bereiden
1. Kook de vermicelli gaar in licht gezouten water. 
2. Maak de groenten schoon. Halveer de champignons. En snij bamboescheuten en prei in fijne reepjes.
3. Verdeel het vlees in kleine blokjes.
4. Geef daarna deze ingrediënten enkele minuten de tijd om knapperig gaar te stoven in hete olie.
5. Roer daarna sojasaus, gember, sherry en het bindmiddel door de olie. Breng indien nodig op smaak met een snuifje zout.
6. Meng nu alle ingrediënten en de saus in een dienschotel en laat het geheel eventjes trekken.
									2. Maak de groenten schoon. Halveer de champignons. En snij bamboescheuten en prei in fijne reepjes.
3. Verdeel het vlees in kleine blokjes.
4. Geef daarna deze ingrediënten enkele minuten de tijd om knapperig gaar te stoven in hete olie.
5. Roer daarna sojasaus, gember, sherry en het bindmiddel door de olie. Breng indien nodig op smaak met een snuifje zout.
6. Meng nu alle ingrediënten en de saus in een dienschotel en laat het geheel eventjes trekken.
 
                    





 
					