KookJij

Chocoladetaart

Een heerlijk chocoladetaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 6-8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chocoladetaart te bereiden

Je stopt de suiker, de eieren en de boter met de cacoa en de tarwebloem in een kom, en je mixt het tot een glad beslag.
Stop het beslag in een taartvorm en bak het ongeveer op 175graden in een elektrische oven. (heteluchtoven:165graden)
Laat de taart 10 minuten afkoelen.
Verwarm het glazuur en verspreid het over de taart. Ten slotte strooi je de chocoladecrispies eroverheen. Eventjes in de koelkast hard laten worden en voila.

Eet smakelijk

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

silvana bosma

silvana bosma zegt:
Hoelang in de oven?

Bvd