Recept
« Terug naar recepten
					
						Champignonbroodje
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Champignonbroodje
Een heerlijk champignonbroodje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									streekrecepten
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Champignonbroodje te bereiden
ui snipperen, paprika fijnsnijden, champignons schoonmaken en snijden.
boter in de pan, alles bakken totdat het vocht verdampt is.
citroensap toevoegen, daarna het bouillontablet verkruimelen.
Dan de crème fraîche erbij en afmaken met peper, zout en peterselie.
Bladerdeeg laten ontdooien, vulling erin en netjes toevouwen,
instrijken met koffieroom.
Oven voorverwarmen op 225 graden en op een ingevette bakplaat,
ongeveer 20 à 25 minuten in het midden van de oven bakken.
 
									boter in de pan, alles bakken totdat het vocht verdampt is.
citroensap toevoegen, daarna het bouillontablet verkruimelen.
Dan de crème fraîche erbij en afmaken met peper, zout en peterselie.
Bladerdeeg laten ontdooien, vulling erin en netjes toevouwen,
instrijken met koffieroom.
Oven voorverwarmen op 225 graden en op een ingevette bakplaat,
ongeveer 20 à 25 minuten in het midden van de oven bakken.
                    