Recept
« Terug naar recepten
					
						Broodje pulled zalm met ei
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Broodje pulled zalm met ei
Een luxe lunch of heerlijk voor bij de (Paas)brunch.
            
            
					
									Recept van:
									Wilmie Willemse
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Ontbijt & Lunch - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Broodje pulled zalm met ei te bereiden
- Kook de eieren en laat ze schrikken, bak de broodjes af, pluk de zalm uit elkaar en maak een sausje van de mayonaise, yoghurt, citroensap en pezo.
 - Snij de broodjes doormidden en doe op elke helft een flinke lepel van het sausje. Beleg het met de zalm, doe een dot(je) mayo erop, bestrooi het geheel met fijngeknipte bieslook en leg op elke helft een half ei.
 
                    