Klik op foto om te vergroten.
Dit heerlijk brood werd geserveerd bij een kaas- paté buffet.
Uiteraard kan je het serveren bij pasta gerechten.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Brood met verrassingen
						PT150M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Brood met verrassingen
Brood op Italiaanse toer.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 150 min
								
								
									Personen:
									8 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke, Elmo & Blondy
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Brood met verrassingen te bereiden
- Spekblokjes even krokant aanbakken zonder vetstoffen.
 - In de kom van de kenwood: bloem, gist, kruiden even mengen op de laagste stand. Voeg olijfolie, boter en water toe evenneens de tomaatjes met de olie, boter in blokjes gesneden, spekblokjes, look, pijnbommpitten en pompoenpitten. Kneed dit alles op stand 4 gedurende +/- 10 min.
 - Laat het deeg rijzen op een tocht vrije plaats onder een vochtige handdoek +/- 40 min.
 - Kneed het deeg voor de tweede maal en verdeel deze in twee delen, leg deze op een bakplaat met bakmatje lichtjes ingesmeerd met olijfolie. Laat 60 min rijzen onder een vochtige handdoek.
 - Oven voorverwarmen op 180 gr en bak het brood +/- 30 min.
 - Laat afkoelen op rooster.
 
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt:
                    
Hilde Dumont zegt:
Groetjes Hilde