Recept
« Terug naar recepten
					
						Brood-kaasspiesjes
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Brood-kaasspiesjes
Een heerlijk brood-kaasspiesjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									libelle
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Brood-kaasspiesjes te bereiden
1. Snij het brood en de uitgelekte mozzarellabolletjes in plakjes van ongeveer 1/2 cm. Bestrijk de sneetjes brood met olijfolie en bestrooi ze met gehakte peterselie en lente-ui. Leg op elk plakje kaas een blaadje salie en kruid met peper uit de molen en zout. 
2. Rijg het brood en de kaas op spiesjes.
3. Leg de spiesjes 5 minuten onder de ovengrill (of op aluminiumfolie op de barbecue). Serveer warm, met een lichte kruidenvinaigrette.
Ook lekker met andere (harde) kaas, in blokjes of plakjes (even groot als de sneetjes brood).
									2. Rijg het brood en de kaas op spiesjes.
3. Leg de spiesjes 5 minuten onder de ovengrill (of op aluminiumfolie op de barbecue). Serveer warm, met een lichte kruidenvinaigrette.
Ook lekker met andere (harde) kaas, in blokjes of plakjes (even groot als de sneetjes brood).
                    