KookJij

Boterwafels met Rodenbachkaas

Een heerlijk boterwafels met rodenbachkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: kaasrecpten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Boterwafels met Rodenbachkaas te bereiden

De eierdooiers scheiden van het eiwit en afzonderlijk loskloppen.
Los de gist op in de lauwe melk en meng hierin de eierdooiers.
Zeef de bloem en voeg toe aan de melk met een garde als en je gladde massa hebt mag je het eiwit, honing, suiker, kaas en een snuifje zout toevoegen.
Zet een uurtje opzij tot je een verdubbeling van het deeg krijgt.
Bak de wafels met een wafelijzer en werk af met jam, suiker of boter.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
mia7,
Heel graag gedaan, laat hem maar lekker smullen:);)m.v.g. Bert
mia7

mia7 zegt:
Bert, wat zal ik mijn man verrassen met dit gerechtje.:p:p:p
Ik sla het alvast op !:):p

Dank je wel !:)