KookJij

boerenkool met eekhoorntjesbrood

Een heerlijk boerenkool met eekhoorntjesbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe boerenkool met eekhoorntjesbrood te bereiden

eekhoorntjesbrood 30 min weken
Daarna oven voorverwarmen op 210 c
- tomaatjes halveren
- boerenkool in olijfolie met sjalotjes, wat maggie en fijngesneden rode peper, mosterd en tomaatjes 4 min wokken
- eekhorntjesbrood in olijfolie bakken
- ovenschaal invetten met het eekhoorntjesbroodmengsel. Boerenkoolmengsel erover. Puree daarover. Bestrooien met nootmuskaat. Bestrooien met pittige gemalen kaas.
20-30 min in de oven.


Mijn kookverhaal (Steven van de Raadt)

Wilde echt iets van boerenkool maken en lust geen worst/spek.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

hubertina

hubertina zegt:
Wat is het beste,lekkerste,om te gebruiken.
De bloemkool of boerenkool ?
Ik zelf zou toch voor de bloemkool kiezen denk ik.
Groetjes Hubertina