KookJij

Bloemkoolsoep

Een heerlijk bloemkoolsoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloemkoolsoep te bereiden

Verdeel de bloemkool in roosjes. Verhit de boter en fruit hierin de gesnipperde sjalot gedurende 2 minuten, voeg bloemkool toe en laat 1 minuut meebakken, voeg bouillon toe, breng aan de kook en laat het geheel onder deksel 10 minuten garen. Pureer de soep, voeg melk of room toe, breng al roerende aan de kook, kruid met peper en zout, garneer met 1 el. gehakte peterselie of dille en dien op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst