KookJij

Bloemkoolsoep met spiesjes van kruidig gehakt

Een heerlijk bloemkoolsoep met spiesjes van kruidig gehakt recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloemkoolsoep met spiesjes van kruidig gehakt te bereiden

Fruit de gesnipperde ui en de knoflook aan in wat boter. Voeg de bloemkoolroosjes toe en bak nog eens 2 min door. Giet de bouillon en de melk over de groenten en laat alles rustig 20 min sudderen. Meng het gehakt met het ei de ui het zout en de kruiden. Rol het mengsel tot 4 langwerpige worstjes. Bak die 5 min in olie en boter half om half en rijg ze daarna op de houten cocktailprikkers. Mix de bloemkool tot een gladde soep en breng op smaak met peper en zout. Schep de soep in soepkoppen en strooi er de lente uitjes over. Leg de spiesjes over de rand van de soepkoppen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

feyenoordmama

feyenoordmama zegt:
heb alleen de soep gemaakt...
niet moeilijk,maar wel lekker:p