Recept
« Terug naar recepten
Bloemkoolsoep met spiesjes van kruidig gehakt
PT60M
Bloemkoolsoep met spiesjes van kruidig gehakt
Een heerlijk bloemkoolsoep met spiesjes van kruidig gehakt recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkoolsoep met spiesjes van kruidig gehakt te bereiden
Fruit de gesnipperde ui en de knoflook aan in wat boter. Voeg de bloemkoolroosjes toe en bak nog eens 2 min door. Giet de bouillon en de melk over de groenten en laat alles rustig 20 min sudderen. Meng het gehakt met het ei de ui het zout en de kruiden. Rol het mengsel tot 4 langwerpige worstjes. Bak die 5 min in olie en boter half om half en rijg ze daarna op de houten cocktailprikkers. Mix de bloemkool tot een gladde soep en breng op smaak met peper en zout. Schep de soep in soepkoppen en strooi er de lente uitjes over. Leg de spiesjes over de rand van de soepkoppen.
feyenoordmama zegt:
niet moeilijk,maar wel lekker:p